Top Social

Kadir Mısıroğlu'nun sattığı kitaplarda Mut'a nikahına bile cevaz veriliyor. | Bu bir Sebil yayınıdır diyorsa uzak durun | Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, Kadir Mısıroğlu, sebil yayınevi ehl-i sünnet mi, muta nikahı, gerçek yüzü, yusuf ziya kavakçı, şiilik, video izle, ömer ferruh kitapları, islam aile hukuku, sapıklık,



Sözde üstad Kadir Mısıroğlu'nun sattığı kitaplarda tehlikeler o kadar büyük ki bazıları dinden bile çıkarıyor. 



Kadir Mısıroğlu'nun sahibi olduğu Sebil Yayınevi'nden nerede ise muteber hiçbir kitap neşredilmemiş. Ömer Ferruh isimli Lübnanlı ve alim bile olmayan kişin kitabı, İslami kabullenişleri çok sorunlu olan Merve Kavakçı'nın babası Yusuf Ziya Kavakçı tarafından tercüme edilerek onlarca yıldır basılıp satılmış ama bu eserde Mut'a nikahına bile cevaz veriliyor. Bir kitapta ''Bu bir Sebil yayınıdır.'' yazıyorsa, uzak durun! 



Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri  Sertkaya,  Kadir Mısıroğlu'nu üstad ve ehli sünnet zan edenlerin ezberlerini bozacak acı gerçekleri anlatıyor...   Videoyu izleyin!




                                                                                                                                                                                                                                       

Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri  Sertkaya'nın anlatımıyla... Sesli anlatımı dinleyin!

                              



Ayrıca bakınız: Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın Kadir Mısıroğlu ile alakalı bütün sesli yayınları (Oynatma listesi)