Top Social

UMURUNDA DEĞİL: Kadir Mısıroğlu, bütün herkesin itikadı bozulacak olsa bile umursamıyor | Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, cumartesi sohbetleri, eserleri, fizılali'l kuran, gerçek yüzü, ihvan-ı müslimin, kadir mısıroğlu, küfür, mehmet fahri sertkaya, müslüman genç, seyyid kutup, siyonizm, video izle,


UMURUNDA DEĞİL. GERÇEKLERİ GİZLİYOR.


Kadir Mısıroğlu, bütün herkesin itikadı bozulacak olsa bile umursamıyor. Her tehlikeye ve vebale rağmen gerçekleri ısrarla, gülünesi ve tezat dolu yorumlar yapmak zorunda kalarak bile gizliyor. Böyle Müslümanlık olmaz, böyle İslamcılık olur. 



➥ Kadir Mısıroğlu gerçekleri gizliyor. 



Seyyid Kutub'un iki dönemi yok. 



➥ Onun Müslümanlığı bile şaibeli... 

➥ Seyyid Kutup alim değilse nasıl tefsir yazabilir? 

Bütün kitapları sorunlu ise bir tek tefsiri nasıl hatasız olabilir? 

➥ Kadir Mısıroğlu en temel fıkhi meselelerde bile gülünesi değerlendirmeler yapan biri iken, ''Seyyid Kutup alim değildi. Ben de alim değilim ama Seyyid Kutub'un tefsirini okuyun. Kitaplarındaki hatalar, tefsirinde yoktur'' derse, bize ne yapmak düşer? 

Alim olmayan biri, bütün kitapları sorunlu olan Seyyid kutup'un tefsirinde hata olmadığını nasıl bilebilir ve iddia edebilir?

➥ Seyyid Kutub'un her kitabı küfre sebep olup iman çalarken, 2010'lu yıllarda bile Kadir Mısıroğlu'nun onu ısrarla büyük bir şahsiyet olarak tavsiye etmesi de ayrıca nifak alameti değil midir? 

Allah korkusu olan biri bunu yapabilir mi? 


Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın anlatımıyla... Videoyu izleyin!








Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın sesinden dinleyin!





Ayrıca bakınız: Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın Kadir Mısıroğlu ile alakalı bütün sesli yayınları (Oynatma listesi)