Top Social

Süleymancılar Kadir Mısıroğlu’nu neden sevmezler | Kitaplarında dinden çıkaran sapıklıklar | Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya [video]

akademi dergisi, gerçek yüzü, islam aile hukuku, islamcılık, kadir mısıroğlu, kitapları, mehmet fahri sertkaya, muta nikahı, ömer ferruh, sebil yayınevi, süleymancılar, rıza nur, kemal kacar, hayat ve hatıratım, ak parti,


➥ 'Bu bir Sebil yayınıdır.' cümlesi ile satılan kitaplar muteber midir?

Sebil Yayınevi'nin kitapları ehli sünnete uygun mudur?

➥ Lübnanlı olup alim bile olmayan, ibn-i Teymiyye'ci olan ve tasavvuf düşmanı olan Ömer Ferruh'un, Sebil Yayınevi'nden onlarca senedir basılıp satılan İslam Aile Hukuku isimli kitabı muteber midir? Bu eserde Müt'a nikahına cevaz verilmiş midir?  

Merve Kavakçı'nın da babası olan, bu kitabın tercümanı Yusuf Ziya Kavakçı muteber midir? 

➥ Kadir Mısıroğlu'nun bu kitabı ve benzeri sıkıntılı kitapları ısrarla kaldırmaması nasıl yorumlanabilir?

➥ Kamuoyunda Süleymancılar denilen Süleymanlılar cemaatinin mensupları sözde üstad Kadir Mısıroğlu'nu neden sevip tasvip etmediklerini anlamak için dinleyin ya da izleyin!

➥ Ayrıca bu videoda, Kadir Mısıroğlu'nun nasıl olup da AK parti denilen AKPKK'yi savunup destekleyebildiğinden tutun, Rıza Nur'un Hayat ve Hatıratım isimli eserini neşredebilmesi sırasında yaşanan olaylara ve Süleymancılar cemaati ile alakalı meselelere, Merhum Kemal Kacar'a da temas edilmiştir. 



  AkademiDergisi'nden MehmetFahriSertkaya'nın  anlatımıyla... Videoyu izleyin!






Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya anlatıyor. Sesli anlatımı dinleyin!